iunie 15, 2020 Uncategorized

Unghii gel sector 4

Unghii gel sector 4 – Sa ai un aspect ingrijit pentru mainile tale, iata o carte de vizita personala care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Fie din cauza locului de munca pe care il aveti, a faptului ca petreceti destul de mult timp robotind in bucatarie sau jobul dumneavoastra este de asa natura, incat le expuneti foarte mult la diversi factori externi, unghiile voastre ajung sa se exfolieze, se rup, nu cresc suficient de repede, intr-un cuvant, nu sunt asa cum v-ati dori sa fie, lungi, frumoase, sanatoase. Daca iti doresti o manichiura impecabila pe o perioada mai lunga de timp, poti sa optezi pentru unghiile cu gel.

Printre avantajele acestui tip de manichiura, noi ne-am gandit la urmatoarele:

1. Unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale, sunt extrem de practice, arata impecabil si nu se rup sau exfoliaza.
2. Te vei putea bucura de unghii perfect simetrice, atat de lungi pe cat ai visat dintotdeauna, rotunde, patrate, ovale.
3. Daca ti-ai dorit sa ai un french perfect, acum acesta poate deveni realitate, in orice combinatie de culoare iti place.
4. Poti accesoriza manichiura ta cu piercinguri, aplicatii diverse, modele deosebite si, mai presus de toate, cu un luciu perfect, care iti va scoate unghiile din anonimat.
5. Si ce daca s-a rupt o unghie, se poate intampla oricui! Stai linistita, noi o refacem fara probleme, ca tu sa te poti bucura de o manichiura perfecta, impecabila.
6. Lacul de unghii rezista mult mai mult decat pe unghia naturala si va avea un luciu perfect.

Unghii gel sector 4

Sunt si cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere daca decizi sa porti o astfel de manichiura:

1. Specialistii nostri iti recomanda sa eviti cat mai mult sa stai cu mainile in apa, deoarece expunerea indelungata la apa poate duce la dezlipirea partiala sau totala a gelului de pe unghia naturala.
2. Iti recomandam ca, cel putin o data la 3-4 saptamani, sa-i faci o vizita manichiuristei, pentru a ajusta lungimea si a completa baza unghiei. In caz contrar, risti sa se rupa iar manichiura ta va avea un aspect destul de neingrijit.